Burger
Serveres etter kl 15.00
Her får du servert kvalitetsburger som slett ikke kan sammenlignes med fastfood og halvfabrikater. En smaksopplevelse! Vi anbefaler å prøve vår favorittburger for en eksplosjon av smaker. Vi har også glutenfritt alternativ.
Alle våre burgere serveres med chips.
Burger
Alle burgere serveres med chips
Favorittburger
1, 6, 2, 12
Classic
1, 6, 2, 12
Blue
1, 6, 2, 12
Jalapeño
1, 6, 2, 12
BBQ-Burger
1, 6, 2, 12
Crispy kylling
1, 6, 2, 12
Ekstra
Bacon
Søtpotet
Aioli
Mayo
Chilimayo
Bernaise
Allergenoversikt
Allergener: 1 Gluten / 2 Egg / 3 Peanøtter / 4 Nøtter / 5 Soya / 6 Melk / 7 Fisk / 8 Skalldyr / 9 Bløtdyr / 10 Selleri / 11 Sennep / 12 Sesamfrø / 13 Lupin / 14 Sulfitt
Kornslag* som inneholder gluten:
Dette inkluderer hvete, rug, bygg,
havre, spelt, korasanhvete o.l. Disse
kornslagene finner du ofte i mat som
inneholder mel, slik som krutonger,
brød og bakervarer, kaker, couscous,
bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget må
deklareres, men det er opp til produsenten om gluten angis i tillegg.
Skalldyr: Dette inkluderer krabbe,
hummer, reker, krill, kreps og scampi
o.l. Skalldyr finner du ofte i salater.
Disse ingrediensene kan også finnes
i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter,
sauser og lignende til bruk i thairetter.
Egg: Egg finner du ofte i kaker,
majones, sufflé, pasta, paier, noen
kjøttprodukter, sauser, desserter og
matvarer som er penslet med egg.
Fisk: Fisk finner du ofte i skalldyrog fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i
Worcestersaus.
Peanøtter: Peanøtter finner du ofte
i kjeks, kaker, desserter, sjokolader,
iskrem, peanøttolje, peanøttsmør,
asiatiske og orientalske retter.
Soya: Soya finner du i tofu, miso,
tempeh, soyasaus, soyadrikker
og soyamel o.l. Soya brukes også
i noen desserter, iskrem, kjøtt- og
fiskeprodukter, sauser, supper og
vegetarprodukter.
Melk: Melk finner du i smør, ost, fløte,
iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l.
Noen matvarer er penslet med melk.
Nøtter*: Dette inkluderer mandler,
hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter,
pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter. Du finner
ofte nøtter i brød, kjeks, småkaker,
desserter, iskrem, sjokolade, marsipan,
nøtteoljer og sauser. Ulike typer nøtter
brukes i asiatiske retter.
Selleri: Dette inkluderer stangselleri
(stilkselleri), samt blader, frø og rot
(knoll) av selleriplanten. Selleri finner
du ofte i krydder og krydderblandinger, salater, noen bearbeidede kjøttog fiskeprodukter, supper, dressinger
og buljong.
Sennep: Dette inkluderer sennep,
sennepspulver og sennepsfrø. Du
finner ofte sennep i bearbeidede
kjøttprodukter, curryretter, marinader,
salatdressinger, sauser og supper.
Sesamfrø: Sesamfrø finner ofte du
i brød, vegetarretter, godteri, knekkebrød, kjeks, hummus, sesamolje,
sesammel og tahini (sesampasta).
Svoveldioksid og sulfitter: Sulfitt
brukes ofte til konservering av frukt
og grønnsaker (inklusive tomat), og i
noen kjøttprodukter, så vel som i brus,
juice, vin og øl.
Lupin: Dette inkluderer lupinfrø og
lupinmel, og kan finnes i noen typer
brød, bakervarer, mel, vegetarprodukter og pasta.
Bløtdyr: Dette inkluderer muslinger,
snegler, blekksprut, blåskjell, kamskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller,
akkar, kalamari, sjøsnegler o.l. Du
finner ofte bløtdyr som en ingrediens i fiske- og skalldyrkraft, i supper, marinader, sauser og i fisk- og
sjømatkrydder.
Ønsker du å bestille bord?
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Tapas - Mat og vinhus og gleder oss til å servere deg god mat og drikke.